O chef da clase
O Programa Educativo da Escola de Alimentación da Fundación EROSKI, en colaboración co Basque Culinary Center, centro de referencia no mundo da cociña, quere fomentar a creación dun menú semanal para aprender a comer de forma saudable e non dilapidar. Planificar semanalmente as nosas comidas axudaranos tamén a aforrar tempo e diñeiro.
Aquí podes ver unha serie de receitas que encaixan á perfección en calquera menú semanal. Por que non o intentas en familia?


Divírtete e aprende a elaborar un menú semanal saudable!
Espeto de peituga de polo con cherrys
Unha receita deliciosa e moi completa. Ideal para comidas e ceas.
Ver receitaHamburguesas de segredo con salsa de tomate
O segredo é unha carne moi zumarenta que en forma de hamburguesa podemos converter na cea perfecta.
Ver receitaMacarróns con shitake e tomate seco
Esta receita achegaranos unha boa dose de hidratos de carbono para aguantar con enerxía todo o día.
Ver receitaPescada á romana con leituga e tomate
Este prato de deliciosa pescada con gornición converterase na túa cea perfecta.
Ver receitaPatacas guisadas con verdura e salmón
Que máis se pode pedir? Un dos pratos máis sans e completos cos que alimentar o teu corpo.
Ver receitaPisto de verduras con ovo poché
Para todos aqueles que consideran a cociña un lugar aburrido, este é o prato perfecto. Comeza a gozar dela con receitas orixinais como esta!
Ver receitaRevolto de allos tenros e gambas
Esta receita é saborosa e moi saudable. Encantarate o contraste dos seus sabores e texturas.
Ver receitaWok de verduras con dados de peituga de polo
Goza da comida de estilo oriental feita na túa propia casa con esta sa combinación de verduras e carne branca.
Ver receitaFabas guisadas con verduras e espinacas
As fabas con todos os legumes, son un alimento moi saudable e nutritivo. Próbaas nesta sinxela receita que sen dúbida te encantará!
Ver receita