El xef de la classe
El Programa Educatiu de l'Escola d'Alimentació de la Fundació EROSKI, en col·laboració amb el Basque Culinary Center, centre de referència al món de la cuina, vol fomentar la creació d'un menú setmanal per tal d'aprendre a menjar de manera saludable i no malbaratar recursos. Planificar setmanalment els nostres àpats també ens ajudarà a estalviar temps i diners.
Aquí pots veure un seguit de receptes que encaixen perfectament en qualsevol menú setmanal. Per què no ho intentes en família?


Diverteix-te i aprèn a elaborar un menú setmanal saludable
Broqueta de pit de pollastre amb tomàquets cherry
Una recepta deliciosa i molt completa. Ideal per a dinars i sopars.
Veure receptaXampinyons en salsa de pernil
Un saborós plat, perfecte per a qualsevol època de l'any.
Veure receptaHamburgueses de secret amb salsa de tomàquet
El secret és una carn ben sucosa que, en forma d'hamburguesa, podem convertir en un sopar perfecte.
Veure receptaMacarrons amb shitake i tomàquet sec
Aquesta ens aportarà una bona dosi d'hidrats de carboni per tal d'aguantar tot el dia.
Veure receptaLluç a la romana amb enciam i tomàquet
Aquest lluç deliciós amb guarnició es convertirà en el teu sopar perfecte.
Veure receptaPatates guisades amb verdura i salmó
Què més pots demanar? Un dels plats més sans i complets amb els que alimentar el teu cos.
Veure receptaSamfaina de verdures amb ous poché
Per a tots aquells que consideren la cuina un lloc avorrit, aquest és el plat perfecte. Comença a gaudir d'ella amb receptes originals com aquesta!
Veure receptaRemenat d'alls tendres i gambes
Aquesta recepta és ben saborosa i molt saludable. T'encantarà el contrast dels seus sabors i textures.
Veure receptaWok de verdures amb daus de pit de pollastre
Gaudeix del menjar d'estil oriental fet a casa teva amb aquesta sana combinació de verdures i carn blanca.
Veure receptaMongetes guisades amb verdures i espinacs
Les mongetes, com la resta de llegums, són un aliment molt saludable i nutritiu. Prova-les en aquesta senzilla recepta que, sens dubte, t'encantarà!
Veure recepta