Avui visitem Lacturale, una fàbrica productora de llet que té 1.000 vaques. Per a tenir una dieta equilibrada és molt important fer un esmorzar complet, amb fruita, cereals i lactis. La llet dels nostres productors locals és de primera qualitat i, en llocs com Lacturale, el seu procés d’elaboració és natural perquè el consumidor pugui gaudir de totes les seves propietats. Saps què prenen les vedelles per a fer-se grans, quant pesa una vaca que dona llet i quants litres al dia es poden extreure de llet? Gaudeix d’una visita mooooolt divertida.
Lacturale
Objectius
- Conèixer un productor agroalimentari i el seu producte final.
- Ser conscients de la importància de consumir productes locals.
Competènces clau
- Comunicació lingüística (CL).
- Aprendre a aprendre (AA).
- Competències socials i cíviques (SC).
- Consciència i expressions culturals (CEC).
Activitats
Aquestes activitats es poden dur a terme de manera individual o en grup petit, i serà molt beneficiosa la posada en comú del treball realitzat per tots els alumnes.
- Completa el mapa conceptual.
- Resol aquests problemes matemátics.
- Contesta les preguntes següents.