• iniciar sessió
    Enter your e-mail address or username.
    Enter the password that accompanies your e-mail.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

L’alimentació dels teus nens i nenes: nutrició saludable de la infància a l’adolescència.

Editorial: 
Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició. Ministeri de Sanitat.
Idioma del recurs: 
Castellà
Preu: 
Gratuït, disponible en PDF.
Descripció:

L’alimentació dels teus nens i nenes pretén ser un llibre de capçalera pensat per a pares, avis, educadors i altres adults amb responsabilitat en la dieta dels menors. Els adults hi trobaran pràctics consells per a elaborar menús de menjar setmanals per als infants, una informació que aquest manual acompanya amb vistosos quadres i àmplia informació gràfica -dibuixos i fotografies- que permeten identificar els aliments segons les seves característiques. El llibre també recull pràctics trucs i pautes per a ensenyar als nens i nenes la importància de seguir una alimentació i uns hàbits de vida saludables. En definitiva, amb aquest manual preparar els menjars saludables dels més petits de la casa serà, almenys, una mica més senzill.

També et pot interessar