• iniciar sessió
    Enter your e-mail address or username.
    Enter the password that accompanies your e-mail.
  • registre

Els recursos educatius de l’Escola d’Alimentació inclouen una selecció acurada de llibres, contes, jocs, aplicacions, vídeos, còmics, jocs interactius i infografies per a treballar l’alimentació saludable i el foment de l’esport amb els escolars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat.

Aquest material extern, disponible a la web, proporciona als professors i educadors nous recursos periòdics escollits per l’equip de l’Escola, amb la finalitat de transmetre la importància d’una vida sana al seu alumnat, de la manera més divertida i didàctica.

Barri Sèsam: L’àpat més important del dia

  • Barrio Sésamo: La comida más importante del día
  • Vídeos alimentación sana para niños
  • Vídeos contra la obesidad infantil
Edat: 
Alumnes d’Infantil i primers anys de Primària.
Idioma del recurs: 
Castellà
Durada: 
2 minuts
Valors que treballa: 
La importància de l’esmorzar equilibrat, per a la salut i el benestar dels nens i nenes.
Descripció:

Les clàssiques marionetes del programa Barri Sèsam s’encarregaran de recordar als alumnes d’Educació Infantil i Primària per què l’esmorzar és l’àpat més important del dia. I, en conseqüència, per què és fonamental no saltar-se’l.
Aquest vídeo didàctic treballa l’alimentació saludable amb els escolars mitjançant una divertida animació de marionetes infantils, en què tots els objectes cobren vida, incloses les fruites, els bols de cereals i fins i tot els gots de llet. L’objectiu? Recordar als alumnes que, abans d’anar a escola, cal prendre un esmorzar complet i equilibrat.
Un recurs educatiu valuós que enganxarà els alumnes més petits, a partir de tres anys, gràcies a les cançons i les marionetes, que actuen com a inoblidables mestres de l’alimentació saludable.

També et pot interessar